Vanliga frågor och svar

Här kan du få svar på de vanligast frågorna.

 

Om din fråga saknas kan du maila oss så hjälper vi dig.

Är det kostnadsfritt att delta?

Svar: Ja det är helt kostnadsfritt att delta i Conectos kompetensutveckling. Conecto finansieras av Europeiska socialfonden och har som mål att bidra till en mer inkluderande och jämlik arbetsmarknad.

Svar: Conecto är finansierat av Europeiska Socialfonden (ESF) och vi behöver samla in personnummer för att rapportera till ESF och SCB. Detta för att säkerställa att det är unika deltagare och att projektutföraren inte registrerar andra som inte deltagit. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Svar: Conecto är finansierat av Europeiska Socialfonden (ESF) och vi behöver redovisa hur många deltagare som har tagit del av våra kompetensutvecklingsinsatser, också i form av nedlagda timmar. Detta måste rapporteras till ESF och SCB. Detta för att säkerställa att det är unika deltagare och att projektutföraren inte registrerar andra som inte deltagit. Vi hanterar dina personuppgifter enligt GDPR.

Svar: Länken till Zoom skickas ut dagen före alla våra digitala kunskapsseminarium till den mejladress du angett vid anmälan. Kontrollera även din skräppost. Vi publicerar länken samma morgon via vår anmälningssida: https://conecto-site.casaclient.se/ klicka dig vidare till dagens kunskapsseminarium för att se länken. Vid frågor hör av dig till: conecto@haninge.se

Svar: Conecto är ett länsövergripande kompetensutvecklingsprojekt som i första hand vänder sig till medarbetare som arbetar inom länets kommuner, Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Region Stockholm.

Svar: Ja, du som arbetar i ett privat företag på uppdrag av offentlig sektor kan delta. Du som arbetar på ett företag som INTE arbetar på uppdrag av offentlig sektor har inte möjlighet att delta på grund av riktlinjer enligt statsstöd. Kontakta oss för mer information: conecto@haninge.se 

Nej! Alla våra kunskapsseminarier är kostnadsfria, även om du attesterar tid eller ej. Texten om ersättningsskyldig kan vi tyvärr inte ta bort då den texten är standard i det programmet vi använder.

Skip to content